Statistics:
Visits: 1,059 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu varza
Q: | Intreaba despre Placinta cu varza |
Ingrediente:
Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, zahăr, 2 ouă şi sare se prepară o cocă ce se lasă să dospească, se întinde pe planşetă o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Se taie pătrate, pe care se aşează umplutura şi se unesc colţurile fiecărei bucăţi de cocă, ca la plăcintele poale-n brau. Se aşează plăcintele în tăvi, se ung pe deasupra cu oul rămas şi se coc la un foc potrivit. Umplutura se prepară astfel: se toacă ceapa mărunt, se trage în ulei, se adaugă varza tocată şi se călesc împreună. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se ia de pe foc.
Faină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 350 ml, ouă 3 buc, zahăr 100 g, varză 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, zahăr, 2 ouă şi sare se prepară o cocă ce se lasă să dospească, se întinde pe planşetă o foaie cu grosimea de circa 1 cm. Se taie pătrate, pe care se aşează umplutura şi se unesc colţurile fiecărei bucăţi de cocă, ca la plăcintele poale-n brau. Se aşează plăcintele în tăvi, se ung pe deasupra cu oul rămas şi se coc la un foc potrivit. Umplutura se prepară astfel: se toacă ceapa mărunt, se trage în ulei, se adaugă varza tocată şi se călesc împreună. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se ia de pe foc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :