Statistics:
Visits: 1,292 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinte poale-n brau cu branza si marar
Q: | Intreaba despre Placinte poale-n brau cu branza si marar |
Ingrediente:
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 3 buc, zahăr 50 g, branză de Dorna 200 g, brînză de vaci proaspătă 800 g, mărar 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, ulei, 1 ou şi zahăr se prepară o cocă ce se lasă să dospească. Se întinde cu sucitorul o foaie, se taie în pătrate cu latura de 14- 15 cm. Branza de Dorna se dă prin maşina de tocat, se adaugă branza de vaci, mărarul tocat şi 1 ou şi se amestecă bine. Se aşează această compoziţie pe bucăţile de cocă, se unesc cele patru colţuri şi se lipesc la mijloc. Se aşează plăcintele în tăvi şi se lasă o ora să crească. Se ung apoi cu ou şi se coc în cuptor la un foc potrivit.
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 3 buc, zahăr 50 g, branză de Dorna 200 g, brînză de vaci proaspătă 800 g, mărar 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, ulei, 1 ou şi zahăr se prepară o cocă ce se lasă să dospească. Se întinde cu sucitorul o foaie, se taie în pătrate cu latura de 14- 15 cm. Branza de Dorna se dă prin maşina de tocat, se adaugă branza de vaci, mărarul tocat şi 1 ou şi se amestecă bine. Se aşează această compoziţie pe bucăţile de cocă, se unesc cele patru colţuri şi se lipesc la mijloc. Se aşează plăcintele în tăvi şi se lasă o ora să crească. Se ung apoi cu ou şi se coc în cuptor la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :