Statistics:
Visits: 830 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de branza telemea
Q: | Intreaba despre Pasta de branza telemea |
Ingrediente:
300 g branză telemea, 100 g unt, 2- 3 linguri de smantană groasă.
Mod de preparare:
Dacă branza telemea este prea sărată, se poate desăra ţinandu-se o oră în lapte dulce, după care se scurge şi se trece prin sită.
Untul sau margarina se pun într-un castron şi se lasă la o temperatură de + 24° C pană se înmoaie, fără a se topi. Se adaugă branză şi se amestecă bine pană se obţine o pastă omogenă. Smantana se adaugă numai dacă pasta este prea groasă.
300 g branză telemea, 100 g unt, 2- 3 linguri de smantană groasă.
Mod de preparare:
Dacă branza telemea este prea sărată, se poate desăra ţinandu-se o oră în lapte dulce, după care se scurge şi se trece prin sită.
Untul sau margarina se pun într-un castron şi se lasă la o temperatură de + 24° C pană se înmoaie, fără a se topi. Se adaugă branză şi se amestecă bine pană se obţine o pastă omogenă. Smantana se adaugă numai dacă pasta este prea groasă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :