Statistics:
Visits: 855 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sandvisuri cu pasta de branza
Q: | Intreaba despre Sandvisuri cu pasta de branza |
Ingrediente:
Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 300 g branză sau branză de vaci.
Mod de preparare:
Dacă branza telemea este prea sărată se poate desăra ţinandu-se o oră în lapte dulce, apoi se scurge şi se trece prin sită sau se sfăramă cu furculiţa. Separat, într-un castron, se freacă untul pană ce devine spumos, apoi se adaugă treptat branza. Dacă pasta este prea groasă, se pot adăuga 1- 2 linguri de smantană.
Pe fiecare felie de paine se întinde un strat de pastă, după care se pun două cate două cu părţile unse spre interior şi se strang uşor.
Pentru 6 sandvişuri: 12 felii de franzelă, 100 g unt, 300 g branză sau branză de vaci.
Mod de preparare:
Dacă branza telemea este prea sărată se poate desăra ţinandu-se o oră în lapte dulce, apoi se scurge şi se trece prin sită sau se sfăramă cu furculiţa. Separat, într-un castron, se freacă untul pană ce devine spumos, apoi se adaugă treptat branza. Dacă pasta este prea groasă, se pot adăuga 1- 2 linguri de smantană.
Pe fiecare felie de paine se întinde un strat de pastă, după care se pun două cate două cu părţile unse spre interior şi se strang uşor.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :