Statistics:
Visits: 993 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu branza si marar
Q: | Intreaba despre Placinta cu branza si marar |
Ingrediente:
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, zahăr, 3 ouă şi sare se prepară o cocă, se lasă să dospească şi se întinde pe o planşetă o foaie cu grosimea de un deget. Se taie pătrate, pe care se aşează umplutura preparată din branză de vaci, branză de Dorna, 2 ouă şi mărarul tocat mărunt. Se unesc colţurile fiecărei bucăţi de cocă, la fel ca la plăcintele poale-n brau. Se aşează plăcintele în tăvi, se ung pe deasupra cu ou şi se coc la un foc potrivit,
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 250 ml, ouă 6 buc, zahăr tos 100 g, branză de vaci 400 g, branză de Dorna 200 g, mărar 4 leg, sare.
Mod de preparare:
Din făină, drojdie, lapte, zahăr, 3 ouă şi sare se prepară o cocă, se lasă să dospească şi se întinde pe o planşetă o foaie cu grosimea de un deget. Se taie pătrate, pe care se aşează umplutura preparată din branză de vaci, branză de Dorna, 2 ouă şi mărarul tocat mărunt. Se unesc colţurile fiecărei bucăţi de cocă, la fel ca la plăcintele poale-n brau. Se aşează plăcintele în tăvi, se ung pe deasupra cu ou şi se coc la un foc potrivit,
Tag-uri: ou, mararm branza, lapte |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :