Statistics:
Visits: 1,176 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu branza de vaci II
Q: | Intreaba despre Placinta cu branza de vaci II |
Ingrediente:
Făină 600 g, ouă 3 buc, unt 300 g, zahăr 250 g, branză de vaci 400 g, stafide 75 g, coajă de lămaie rasă 25 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, unt, 50 g zahăr şi puţină sare se prepară o cocă frageda, din care se întind două foi. Se unge o tavă cu unt, se pudrează cu făină şi se întinde în tavă prima foaie, peste care se pune umplutura preparată precum urmează: branză de vaci se amestecă cu restul de zahăr şi gălbenuşurile. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează uşor la compoziţia cu branză, împreună cu stafidele care au fost ţinute în apă timp de cateva ore. Peste umplutură se întinde cea de a doua foaie şi se coace la un foc potrivit. Cand este gata, se scoate din cuptor, se pudrează cu zahăr, se porţionează şi se aşează pe un platou.
Făină 600 g, ouă 3 buc, unt 300 g, zahăr 250 g, branză de vaci 400 g, stafide 75 g, coajă de lămaie rasă 25 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, unt, 50 g zahăr şi puţină sare se prepară o cocă frageda, din care se întind două foi. Se unge o tavă cu unt, se pudrează cu făină şi se întinde în tavă prima foaie, peste care se pune umplutura preparată precum urmează: branză de vaci se amestecă cu restul de zahăr şi gălbenuşurile. Albuşurile se bat spumă şi se încorporează uşor la compoziţia cu branză, împreună cu stafidele care au fost ţinute în apă timp de cateva ore. Peste umplutură se întinde cea de a doua foaie şi se coace la un foc potrivit. Cand este gata, se scoate din cuptor, se pudrează cu zahăr, se porţionează şi se aşează pe un platou.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :