Statistics:
Visits: 774 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu branza de vaci I
Q: | Intreaba despre Placinta cu branza de vaci I |
Ingrediente:
Făină 700 g, unt 400 g, zahăr 425 g, ouă 7 buc, branză de vaci 750 g, coajă rasă de lămaie 40 g, stafide 100 g, vanilie 1/2 baton, sare.
Mod de preparare:
Din 600 g făină, 300 g unt, 200 g zahăr, 2 ouă şi puţină sare se prepară o cocă fragedă care se lasă să se odihnească 30 min. şi se împarte în două. Se întind două foi, care se aşează în două tăvi şi se întinde peste foi umplutura preparată precum urmează: branză de vaci amestecată cu 200 g zahăr, 4 ouă, 100 g unt topit, 100 g făină, coajă rasă de lămaie, vanilie pisată în piuliţă cu 25 g zahăr şi stafide care au fost ţinute cateva ore în apă şi sare. Se netezeşte suprafaţa umpluturii, se unge cu ou şi se coace plăcinta la cuptor la un foc potrivit.
Făină 700 g, unt 400 g, zahăr 425 g, ouă 7 buc, branză de vaci 750 g, coajă rasă de lămaie 40 g, stafide 100 g, vanilie 1/2 baton, sare.
Mod de preparare:
Din 600 g făină, 300 g unt, 200 g zahăr, 2 ouă şi puţină sare se prepară o cocă fragedă care se lasă să se odihnească 30 min. şi se împarte în două. Se întind două foi, care se aşează în două tăvi şi se întinde peste foi umplutura preparată precum urmează: branză de vaci amestecată cu 200 g zahăr, 4 ouă, 100 g unt topit, 100 g făină, coajă rasă de lămaie, vanilie pisată în piuliţă cu 25 g zahăr şi stafide care au fost ţinute cateva ore în apă şi sare. Se netezeşte suprafaţa umpluturii, se unge cu ou şi se coace plăcinta la cuptor la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :