Statistics:
Visits: 849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu branza de vaci si marar
Q: | Intreaba despre Placinta cu branza de vaci si marar |
Ingrediente:
Făină 500 g, margarina 150 g, zahăr 100 g, coajă de lămaie rasă 25 g, drojdie de bere 30 g, lapte 200 ml, branză de vaci 600 g, ouă 4 buc, mărar 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Din drojdie, lapte, puţină făină şi puţin zahăr se face o plămadă. Se lasă să crească, se adaugă apoi restul de făină, 2 ouă, margarina, 50 g zahăr, sare şi coajă rasă de lămaie. Se lasă din nou să crească, apoi se întinde o foaie care se aşează într-o tavă şi se coace pe jumătate. Se scoate din cuptor, se întinde peste foaia de cocă branză de vaci amestecată cu 2 ouă, 40 g zahăr, sare şi mărar tocat. Se dă tava din nou la cuptor şi se mai ţine încă circa 20 minute.
Făină 500 g, margarina 150 g, zahăr 100 g, coajă de lămaie rasă 25 g, drojdie de bere 30 g, lapte 200 ml, branză de vaci 600 g, ouă 4 buc, mărar 2 leg, sare.
Mod de preparare:
Din drojdie, lapte, puţină făină şi puţin zahăr se face o plămadă. Se lasă să crească, se adaugă apoi restul de făină, 2 ouă, margarina, 50 g zahăr, sare şi coajă rasă de lămaie. Se lasă din nou să crească, apoi se întinde o foaie care se aşează într-o tavă şi se coace pe jumătate. Se scoate din cuptor, se întinde peste foaia de cocă branză de vaci amestecată cu 2 ouă, 40 g zahăr, sare şi mărar tocat. Se dă tava din nou la cuptor şi se mai ţine încă circa 20 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :