Statistics:
Visits: 1,163 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste cu orez
Q: | Intreaba despre Peste cu orez |
Ingrediente:
Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se sărează. În ulei se căleşte ceapa tocată mărunt, fără a se rumeni. Se adaugă ardeii graşi tăiaţi julien şi morcovii tăiaţi rondele, iar la sfârşit se adaugă orezul, care a fost ales, spălat şi scurs, şi se condimentează cu piper boabe şi sare. Se călesc împreună 15 min, stingându-se din când în cind cu supă de peşte şi, în lipsă, cu apă. Se aşează orezul intr-un vas de cuptor uns cu ulei, se toarnă peste orez supa rămasă (circa 600 ml) şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se ung bucăţile de peşte cu ulei, se aşează peste orez şi se acoperă suprafaţa orezului cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor pentru încă 20 min.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte alb 1,5 kg, ceapă 100 g, ardei graşi 200 g, morcovi 200 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, ulei 150 g, supă de peşte 800 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se porţionează şi se sărează. În ulei se căleşte ceapa tocată mărunt, fără a se rumeni. Se adaugă ardeii graşi tăiaţi julien şi morcovii tăiaţi rondele, iar la sfârşit se adaugă orezul, care a fost ales, spălat şi scurs, şi se condimentează cu piper boabe şi sare. Se călesc împreună 15 min, stingându-se din când în cind cu supă de peşte şi, în lipsă, cu apă. Se aşează orezul intr-un vas de cuptor uns cu ulei, se toarnă peste orez supa rămasă (circa 600 ml) şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. Se ung bucăţile de peşte cu ulei, se aşează peste orez şi se acoperă suprafaţa orezului cu felii groase de roşii şi se dă vasul la cuptor pentru încă 20 min.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :