FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 776
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Blanchet de pasare cu orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Blanchet de pasare cu orez

 Q:   Intreaba despre Blanchet de pasare cu orez       
Blanchet de pasare cu orezIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, ţelînă 100 g, ceapă 100 g, unt 175 g, făină 75 g, orez 300 g, ouă 2 buc, lămaie 100 g, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se porţionează şi se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează cat este necesar şi se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa. Când pasărea este fiartă, se scoate într-un vas, iar supa se strecoară. Din 75 g unt, făină şi supă se prepară un sos alb, care se fierbe 15 min. şi se strecoară printr-o etamină. Zeama de lămaie şi gălbenuşurile se amestecă bine cu o parte din sosul alb, apoi se toarnă peste restul de sos şi se lasă să mai dea cateva clocote. În untul rămas se căleşte orezul, care a fost ales, spălat şi scurs bine, stingându-se din când în când cu puţină supă. Se adaugă apoi la orez circa 900 ml supă şi se dă vasul la cuptor timp de 20 min. La servit, la fiecare porţie se pune cate o bucată de carne de pasăre, o cantitate de orez şi două linguri de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, morcovi, unt, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :