Statistics:
Visits: 501 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste cu legume
Q: | Intreaba despre Peste cu legume |
Ingrediente:
Peşte 1,5 kg, morcovi 400 g, ardei graşi 500 g, ceapă 700 g, vinete 500 g, roşii 500 g, vin 150 ml, ulei 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă peştele, se scot fileurile, se porţionează, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc in ulei. In restul de ulei se călesc morcovii daţi pe răzătoare, apoi se călesc pe rând ardeii graşi tăiaţi cubuleţe, vinetele tăiate cuburi si la sfârşit ceapa. După ce ceapa este călită, se stinge cu roşii curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se fierbe 20 min. Se aşează apoi în sos legumele călite, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se toarnă vinul, se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Peşte 1,5 kg, morcovi 400 g, ardei graşi 500 g, ceapă 700 g, vinete 500 g, roşii 500 g, vin 150 ml, ulei 200 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă peştele, se scot fileurile, se porţionează, se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc in ulei. In restul de ulei se călesc morcovii daţi pe răzătoare, apoi se călesc pe rând ardeii graşi tăiaţi cubuleţe, vinetele tăiate cuburi si la sfârşit ceapa. După ce ceapa este călită, se stinge cu roşii curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se fierbe 20 min. Se aşează apoi în sos legumele călite, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se toarnă vinul, se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 June '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :