FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,088
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateu de ficat de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateu de ficat de pasare

 Q:   Intreaba despre Pateu de ficat de pasare       
Pateu de ficat de pasareIngrediente:

Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare.

Cum se prepara:

Ficatul se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă slănina tăiată cuburi şi ficatul şi se lasă să se prăjească sub capac. Când ficatul este gata, se lasă să se răcească, se trece de 2-3 ori prin maşina de tocat, împreună cu franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se potriveşte gustul cu sare şi piper măcinat, se adaugă smântâna, coniacul şi restul de unt şi se amestecă, până ce se obţine o pastă spumoasă, care se aşează într-o formă din tablă ce se lasă la frig timp de două ore, se scoate din formă, se aşează pe un platou şi se decorează.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pateu, ficat de pasare, slanina afumata, coniac, gustare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 22 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :