Statistics:
Visits: 982 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ficat de pasare sote
Q: | Intreaba despre Ficat de pasare sote |
Ingrediente :
Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ficatul curăţat de pieliţe şi tăiat în bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se prăjeşte circa 15 min. la un foc domol, având grijă să se amestece ficatul cu o paletă, ca să se rumenească în mod egal. Când este aproape gata, se adaugă vinul şi roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se mai fierbe 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ficatul curăţat de pieliţe şi tăiat în bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se prăjeşte circa 15 min. la un foc domol, având grijă să se amestece ficatul cu o paletă, ca să se rumenească în mod egal. Când este aproape gata, se adaugă vinul şi roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se mai fierbe 15 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :