Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ficat de pasare cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Ficat de pasare cu ciuperci |
Ingrediente :
Ficat de pasăre 500 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 100 g, slănină afumată 50 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă slănina tocată şi ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună încă 10 min. Ficatul se curăţă de pieliţă, se taie în bucăţi şi se prăjeşte în restul de ulei. După ce s-a rumenit, se toarnă peste ceapă, se adaugă vinul şi se fierbe la un foc domol timp de 15 min. La sfarşit se potriveşte gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de pasăre 500 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 100 g, slănină afumată 50 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă slănina tocată şi ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună încă 10 min. Ficatul se curăţă de pieliţă, se taie în bucăţi şi se prăjeşte în restul de ulei. După ce s-a rumenit, se toarnă peste ceapă, se adaugă vinul şi se fierbe la un foc domol timp de 15 min. La sfarşit se potriveşte gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :