FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 818
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca la tava

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca la tava       
Muschi de vaca la tavaMuschiul de vaca se curata de pielite, se presara putin cu sare si piper zdrobit si se aseaza intr-o tava cu putina untura infierbantata; se tine pe foc intorcandu-se pana se rumeneste pe toate partile.

Se introduce apoi tava in cuptorul incins, unde se mai frige 15—20 min. Se poate frige muschiul bine, sau se lasa putin in sange la mijloc (de culoare roz inchis in interior).

Daca se doreste ca muschiul sa fie fript mai bine, se mai prelungeste frigerea in cuptor 5—10 min; intre timp se poate incerca prin intepare cu un betisor ascutit stadiul frigerii; daca sucul de pe betisor nu mai este roscat, inseamna ca muschiul s-a fript si nu trebuie sa se mai tina in cuptor fiindca devine tare, pierzand suculenta si savoarea.

Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde.


Tag-uri: muschi, vaca, tava



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :