Statistics:
Visits: 868 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschi de vaca la tava
Q: | Intreaba despre Muschi de vaca la tava |
Muschiul de vaca se curata de pielite, se presara putin cu sare si piper zdrobit si se aseaza intr-o tava cu putina untura infierbantata; se tine pe foc intorcandu-se pana se rumeneste pe toate partile.
Se introduce apoi tava in cuptorul incins, unde se mai frige 15—20 min. Se poate frige muschiul bine, sau se lasa putin in sange la mijloc (de culoare roz inchis in interior).
Daca se doreste ca muschiul sa fie fript mai bine, se mai prelungeste frigerea in cuptor 5—10 min; intre timp se poate incerca prin intepare cu un betisor ascutit stadiul frigerii; daca sucul de pe betisor nu mai este roscat, inseamna ca muschiul s-a fript si nu trebuie sa se mai tina in cuptor fiindca devine tare, pierzand suculenta si savoarea.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde.
Se introduce apoi tava in cuptorul incins, unde se mai frige 15—20 min. Se poate frige muschiul bine, sau se lasa putin in sange la mijloc (de culoare roz inchis in interior).
Daca se doreste ca muschiul sa fie fript mai bine, se mai prelungeste frigerea in cuptor 5—10 min; intre timp se poate incerca prin intepare cu un betisor ascutit stadiul frigerii; daca sucul de pe betisor nu mai este roscat, inseamna ca muschiul s-a fript si nu trebuie sa se mai tina in cuptor fiindca devine tare, pierzand suculenta si savoarea.
Se serveste cu cartofi prajiti si salata verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :