Statistics:
Visits: 1,357 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta din carne fiarta sau fripta
Q: | Intreaba despre Pasta din carne fiarta sau fripta |
Ingrediente:
200 g carne (de porc, vacă sau pasăre), 100 g unt, 1 lingură muştar sau, după gust, sare şi piper.
Mod de preparare:
Carnea, trecută prin maşina de tocat de 2- 3 ori, se amestecă bine cu celelalte componente din reţetă. După ce se aşează pe un platou i se dă o anumită formă, apoi se netezeşte cu lama unui cuţit, după care se ornează estetic cu feliuţe de ouă, ridiche, gogoşar roşu, frunzuliţe de pătrunjel şi se dantelează cu unt, cu ajutorul unui cornet de celofan. In loc de unt se poate folosi pastă pentru uns tartinele.
200 g carne (de porc, vacă sau pasăre), 100 g unt, 1 lingură muştar sau, după gust, sare şi piper.
Mod de preparare:
Carnea, trecută prin maşina de tocat de 2- 3 ori, se amestecă bine cu celelalte componente din reţetă. După ce se aşează pe un platou i se dă o anumită formă, apoi se netezeşte cu lama unui cuţit, după care se ornează estetic cu feliuţe de ouă, ridiche, gogoşar roşu, frunzuliţe de pătrunjel şi se dantelează cu unt, cu ajutorul unui cornet de celofan. In loc de unt se poate folosi pastă pentru uns tartinele.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :