FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 757
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Oua cleioase cu spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Oua cleioase cu spanac

 Q:   Intreaba despre Oua cleioase cu spanac       
Oua cleioase cu spanacIngrediente:

6 ouă, 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 1/2 lingură făină, zeamă de lămaie, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală bine spanacul şi se fierbe în apă clocotită cu puţină sare. După 5- 6 min de fierbere se scurge bine spanacul de zeamă şi se răceşte cu apă rece, după care se toacă mărunt. Untul se pune într-o crăticioară, se încălzeşte, se adaugă făina şi se prăjeşte uşor, se stinge cu lapte şi se amestecă pană dă în fiert, după care se adaugă spanacul. Apoi se potriveşte după gust de sare, piper şi zeamă de lămaie (cui îi place poate adăuga şi puţin usturoi pisat) şi se continuă fierberea pană scade potrivit.
In acest interval de timp se fierb ouă cleioase. Cand se serveşte, spanacul se răstoarnă pe platou şi se pun ouăle deasupra.


Tag-uri: spanac, oua, lapte, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :