Statistics:
Visits: 889 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pampe cu nuca II
Q: | Intreaba despre Pampe cu nuca II |
Ingrediente:
Făină 500 g, drojdie de bere 20 g, ouă 2 buc, zahăr tos 80 g, ulei 50 g, zahăr pudră 120 g, nuci 100 g, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, ouă, zahăr tos, drojdie, apă şi sare se face o cocă, ce se lasă să crească, se întind foi cu grosimea de 1 cm, se taie rondele cu un pahar mic, se unge fiecare bucată de cocă cu ulei şi se aşează într-un graten, se toarnă peste ele apă caldă, atat cat să le acopere, se pune deasupra capacul şi se lasă să fiarbă, pană ce apa scade complet. Se scot pampele din cratiţă şi se stropesc cu unt topii şi se presară cu zahăr pudră amestecat cu nuci măcinate. Se consumă calde.
Făină 500 g, drojdie de bere 20 g, ouă 2 buc, zahăr tos 80 g, ulei 50 g, zahăr pudră 120 g, nuci 100 g, unt 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, ouă, zahăr tos, drojdie, apă şi sare se face o cocă, ce se lasă să crească, se întind foi cu grosimea de 1 cm, se taie rondele cu un pahar mic, se unge fiecare bucată de cocă cu ulei şi se aşează într-un graten, se toarnă peste ele apă caldă, atat cat să le acopere, se pune deasupra capacul şi se lasă să fiarbă, pană ce apa scade complet. Se scot pampele din cratiţă şi se stropesc cu unt topii şi se presară cu zahăr pudră amestecat cu nuci măcinate. Se consumă calde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :