FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 980
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gogosi in sos de vin

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gogosi in sos de vin

 Q:   Intreaba despre Gogosi in sos de vin       
Gogosi in sos de vinIngrediente:

Făină 1,2 kg, ouă 15 buc. zahăr 800 g, lapte 600 ml, drojdie de bere 50 g, coajă de lămaie rasă 40 g. vin 1 l, vanilie 1/2 baton, marmeladă sau gem 600 g, nuci 300 g, unt 300 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, 7 ouă, 200 g zahăr, lapte, drojdie, sare şi coajă de lămaie rasă se prepară o cocă. După ce aceasta a dospit, se întinde o foaie dreptunghiulară cu grosimea de circa 1 cm. Se umple cu marmeladă amestecată cu 100 g zahăr, 200 g nuci măcinate, apoi se taie în bucăţi egale de mărimea unei gogoşi. Se trece fiecare bucată prin unt topit şi apoi prin nuci măcinate. Se aşează gogoşile într-o tavă şi se coc la cuptor, timp de 15- 20 min. Vinul, restul de ouă şi zahărul, precum şi vanilia se pun la foc într-un vas şi se bat bine cu un tel, pană ce se obţine o cremă omogenă şi spumoasă. Acest şodou se toarnă peste gogoşi în momentul servirii lor.


Tag-uri: vin, desert, marmelada, nuci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :