FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,036
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cornuri cu nuci din aluat dospit I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cornuri cu nuci din aluat dospit I

 Q:   Intreaba despre Cornuri cu nuci din aluat dospit I       
Cornuri cu nuci din aluat dospit IIngrediente:

Făină 550 g, margarina 200 g, zahăr 100 g, ouă 2 buc, drojdie de bere 30 g, smantană 50 g, sare. Umplutura: zahăr 150 g, nuci 250 g, lapte 150 ml, lămaie 100 g, zahăr vanilat 2 plicuri.

Mod de preparare:

Intr-un căzănel se pune margarina, ouăle, drojdia dizolvată, smantana şi sarea, amestecandu-se bine. Se încorporează apoi făina, amestecandu-se pană ce aluatul se omogenizează. Se lasă să dospească o oră, apoi se întinde o foaie din care se taie pătrate cu latura de 9- 10 cm, pe care se aşează umplutura preparată din nuci măcinate, zahăr, lapte, coajă de lămaie rasă, zeamă de lămaie şi zahăr vanilat. Se rulează bucăţile de cocă şi se formează cornuri, care se coc la un foc potrivit.


Tag-uri: faina, cornuri, aluat, drojdie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :