Statistics:
Visits: 1,048 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cornuri cu nuci din aluat dospit I
Q: | Intreaba despre Cornuri cu nuci din aluat dospit I |
Ingrediente:
Făină 550 g, margarina 200 g, zahăr 100 g, ouă 2 buc, drojdie de bere 30 g, smantană 50 g, sare. Umplutura: zahăr 150 g, nuci 250 g, lapte 150 ml, lămaie 100 g, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Intr-un căzănel se pune margarina, ouăle, drojdia dizolvată, smantana şi sarea, amestecandu-se bine. Se încorporează apoi făina, amestecandu-se pană ce aluatul se omogenizează. Se lasă să dospească o oră, apoi se întinde o foaie din care se taie pătrate cu latura de 9- 10 cm, pe care se aşează umplutura preparată din nuci măcinate, zahăr, lapte, coajă de lămaie rasă, zeamă de lămaie şi zahăr vanilat. Se rulează bucăţile de cocă şi se formează cornuri, care se coc la un foc potrivit.
Făină 550 g, margarina 200 g, zahăr 100 g, ouă 2 buc, drojdie de bere 30 g, smantană 50 g, sare. Umplutura: zahăr 150 g, nuci 250 g, lapte 150 ml, lămaie 100 g, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Intr-un căzănel se pune margarina, ouăle, drojdia dizolvată, smantana şi sarea, amestecandu-se bine. Se încorporează apoi făina, amestecandu-se pană ce aluatul se omogenizează. Se lasă să dospească o oră, apoi se întinde o foaie din care se taie pătrate cu latura de 9- 10 cm, pe care se aşează umplutura preparată din nuci măcinate, zahăr, lapte, coajă de lămaie rasă, zeamă de lămaie şi zahăr vanilat. Se rulează bucăţile de cocă şi se formează cornuri, care se coc la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :