FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 919
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gat de gasca umplut si afumat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gat de gasca umplut si afumat

 Q:   Intreaba despre Gat de gasca umplut si afumat       
Gat de gasca umplut si afumatIngrediente:

Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100 g, piper 2 g, ienibahar 2 g, dafin 2 foi, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă gaturile de pieliţele interioare, se trec printr-o flacără şl se spală bine. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte, pipotele se fierb separat şi apoi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul, care a fost dat prin maşina de tocat, se călesc împreuna circa 20 min. Carnea de porc şi slănina se taie cuburi şi se fierbe circa 30 min. Se amestecă ficatul, potele, carnea de porc şi slănina. Se condimentează cu sare, piper şi ienibahar, se umplu gaturile, se leagă capetele, se fierb 30 min. în apă cu 2 foi de dafin, se ţin la presă cateva ore, apoi se afumă bine la un fum cald, pană ce gaturile se coc.


Tag-uri: gasca, pipota, ficat, afumatura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :