Statistics:
Visits: 986 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gat de gasca umplut si afumat
Q: | Intreaba despre Gat de gasca umplut si afumat |
Ingrediente:
Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100 g, piper 2 g, ienibahar 2 g, dafin 2 foi, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă gaturile de pieliţele interioare, se trec printr-o flacără şl se spală bine. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte, pipotele se fierb separat şi apoi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul, care a fost dat prin maşina de tocat, se călesc împreuna circa 20 min. Carnea de porc şi slănina se taie cuburi şi se fierbe circa 30 min. Se amestecă ficatul, potele, carnea de porc şi slănina. Se condimentează cu sare, piper şi ienibahar, se umplu gaturile, se leagă capetele, se fierb 30 min. în apă cu 2 foi de dafin, se ţin la presă cateva ore, apoi se afumă bine la un fum cald, pană ce gaturile se coc.
Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100 g, piper 2 g, ienibahar 2 g, dafin 2 foi, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă gaturile de pieliţele interioare, se trec printr-o flacără şl se spală bine. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte, pipotele se fierb separat şi apoi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul, care a fost dat prin maşina de tocat, se călesc împreuna circa 20 min. Carnea de porc şi slănina se taie cuburi şi se fierbe circa 30 min. Se amestecă ficatul, potele, carnea de porc şi slănina. Se condimentează cu sare, piper şi ienibahar, se umplu gaturile, se leagă capetele, se fierb 30 min. în apă cu 2 foi de dafin, se ţin la presă cateva ore, apoi se afumă bine la un fum cald, pană ce gaturile se coc.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :