Statistics:
Visits: 937 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chiftelute de mazare
Q: | Intreaba despre Chiftelute de mazare |
Ingrediente :
Mazăre 400 g, cartofi 400 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, făină 75 g, ulei 125 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Mazărea se fierbe, se scurge ÅŸi se trece de două ori prin masrina de tocat cu sită deasă. Cartofii se fierb, se curăţă ÅŸi se trec prin maÅŸina de tocat. Franzela se înmoaie în apă, se scurge ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se rumeÂneÅŸte în ulei ÅŸi se amestecă cu mazărea, cartofii ÅŸi franzela. Se adaugă ouăle ÅŸi verdeaÅ£a ÅŸi se potriveÅŸte gustul cu piper ÅŸi sare. Se fac chifteluÅ£e mici, se trec prin făină ÅŸi se prăjesc în ulei. Se servesc calde.
Mazăre 400 g, cartofi 400 g, franzelă 200 g, ceapă 200 g, ouă 3 buc, verdeaţă 1 leg, făină 75 g, ulei 125 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Mazărea se fierbe, se scurge ÅŸi se trece de două ori prin masrina de tocat cu sită deasă. Cartofii se fierb, se curăţă ÅŸi se trec prin maÅŸina de tocat. Franzela se înmoaie în apă, se scurge ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se rumeÂneÅŸte în ulei ÅŸi se amestecă cu mazărea, cartofii ÅŸi franzela. Se adaugă ouăle ÅŸi verdeaÅ£a ÅŸi se potriveÅŸte gustul cu piper ÅŸi sare. Se fac chifteluÅ£e mici, se trec prin făină ÅŸi se prăjesc în ulei. Se servesc calde.
Tag-uri: chiftelute, mazare, cartofi, franzela, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :