FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 834
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri de salau pe salata a la rus

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri de salau pe salata a la rus

 Q:   Intreaba despre Rulouri de salau pe salata a la rus       
Rulouri de salau pe salata a la rusIngrediente:

Şalău (5-6 fileuri), 1 kg salată â la rus, sos remulad.

Mod de preparare:

Se scot fileurile de pe oase şi se taie în bucăţi de mărimea necesară pentru rulouri. Se bat uşor fileurile cu un ciocan de lemn, apoi se rulează cu pielea înăuntru, altfel la fiert nu se mai menţine ruloul. Pentru mai multă siguranţă, fiecare rulou se poate prinde cu o scobitoare. Se pun la fiert într-un vas cu apă rece cu sare şi pentru gust se mai adaugă cateva felii de ceapă, boabe de piper şi o linguriţă de oţet. După ce a dat în fiert, se ia imediat vasul de pe foc, lăsand rulourile să se răcească în apa în care au fiert (dacă se scot calde din zeamă, ele se înnegresc). După ce s-au răcit se scot din zeamă, se lasă să se scurgă pe un şervet, apoi se aranjează pe un platou deasupra unui postament de salată, înalt cam de două degete. Rulourile se aranjează la rand, se ornează după plac şi se glasează cu aspic sau se decorează numai, şpriţuind cu maioneză. Se servesc cu sos de maioneză (remulad).


Tag-uri: salau, sos remulad



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :