Statistics:
Visits: 825 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de vin
Q: | Intreaba despre Sos de vin |
Ingrediente:
Morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, unt 75 g, făină 50 g, supă de oase 200 ml, vin alb 150 g, bulion de tomate 25 g, cimbru 1 fir, ienibahar, piper, sare.
Cum se prepara:
Zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, iar ceapa se toacă mărunt şi se călesc împreună în unt. După ce legumele s-au înmuiat, se încorporează făina şi se stinge cu bulion şi supă de oase amestecată cu vin. Se condimentează cu cimbru, ienibahar, piper şi sare, se lasă să fiarbă la un foc domol timp de 30 min, se pasează sosul printr-o sită şi se lasă să mai fiarbă câteva minute. Se foloseşte la turnedouri, medalioane, escalopuri etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, unt 75 g, făină 50 g, supă de oase 200 ml, vin alb 150 g, bulion de tomate 25 g, cimbru 1 fir, ienibahar, piper, sare.
Cum se prepara:
Zarzavatul de supă se dă pe răzătoare, iar ceapa se toacă mărunt şi se călesc împreună în unt. După ce legumele s-au înmuiat, se încorporează făina şi se stinge cu bulion şi supă de oase amestecată cu vin. Se condimentează cu cimbru, ienibahar, piper şi sare, se lasă să fiarbă la un foc domol timp de 30 min, se pasează sosul printr-o sită şi se lasă să mai fiarbă câteva minute. Se foloseşte la turnedouri, medalioane, escalopuri etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos de vin, bulion, ienibahar, cimbru, faina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :