FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,042
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rata salbatica cu castraveti murati

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rata salbatica cu castraveti murati

 Q:   Intreaba despre Rata salbatica cu castraveti murati       
Rata salbatica cu castraveti muratiIngrediente

1 rata, 1 kg castraveti murati, 100 g untura, 30 g bulion, 100 g ceapa, 2-3 rosii, 1 lingura cu varf de marar verde taiat marunt, 1 lingura de faina, 1 frunza de dafin, sare.

Mod de preparare

Dupa ce a stat in marinata, se scoate rata, se sterge si se taie in bucati. Se trece prin faina si se pune la prajit in untura incinsa. Dupa ce bucatile s-au prajit se scot in alt vas, iar in untura ramasa se prajeste ceapa taiata marunt si, dupa ce aceasta s-a prajit putin, se adauga restul de faina, bulionul si se stinge cu apa calda.

Se lasa sa dea in doua-trei clocote, se rastoarna peste carne si se lasa sa fiarba pana ce carnea este aproape gata. Intre timp, se curata castravetii de coaja, se taie in cuburi mici, se pun intr-un vas, se acopera cu apa si se fierb 10—20 min, dupa care se scurg de apa in care au fiert.

La castraveti se adauga sosul de la mancarea respectiva si se mai fierb pana sunt gata. Dupa aceea se rastoarna peste carne, se potriveste la gust cu sare, se adauga deasupra rosiile taiate si se introduce in cuptorul incins, unde se tine pana ce zeama scade potrivit, iar rosiile se rumenesc putin.

Mancarea se serveste fierbinte, presarata pe deasupra cu marar proaspat taiat marunt.


Tag-uri: rata, castraveti, murati



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :