Statistics:
Visits: 991 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu castraveti murati
Q: | Intreaba despre Vacuta cu castraveti murati |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 300 g, făină 50 g, bulion de tomate 100 g, castraveţi muraţi 1,5 kg, roşii 500 g, mărar verde 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina, se mai căleşte puţin, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min, se pasează sosul printr-o sită, se toarnă peste carne şi se fierbe încă 2 ore. Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se taie ştraifuri lungi, se opăresc bine, se spală, se scurg şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe circa 10 min. La servit se presară cu mărar tocat.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 300 g, făină 50 g, bulion de tomate 100 g, castraveţi muraţi 1,5 kg, roşii 500 g, mărar verde 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte pe ambele părţi în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina, se mai căleşte puţin, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se fierbe 30 min, se pasează sosul printr-o sită, se toarnă peste carne şi se fierbe încă 2 ore. Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se taie ştraifuri lungi, se opăresc bine, se spală, se scurg şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe. Se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe circa 10 min. La servit se presară cu mărar tocat.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, castraveti murati, marar, sos |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :