Statistics:
Visits: 1,168 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Legume brezate
Q: | Intreaba despre Legume brezate |
Ingrediente:
Gulii tinere 500 g, morcovi 400 g. mazare verde 300 g, fasole verde 300 g, ceapă .150 g, ulei 150 g, făină 100 g, lapte 400 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Guliile şi morcovii se curăţă, se spală, se taie cuburi şi se brezează în ulei. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte separat in ulei Se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge ca lapte şi se lasă să fiarbă 20 min. în acest sos se pun morcovii şi guliile brezate, se adaugă mazărea şi fasolea verde, care au fost fierte separat şi se mai fierb împreună încă 10 min. Se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
Gulii tinere 500 g, morcovi 400 g. mazare verde 300 g, fasole verde 300 g, ceapă .150 g, ulei 150 g, făină 100 g, lapte 400 ml, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Guliile şi morcovii se curăţă, se spală, se taie cuburi şi se brezează în ulei. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte separat in ulei Se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge ca lapte şi se lasă să fiarbă 20 min. în acest sos se pun morcovii şi guliile brezate, se adaugă mazărea şi fasolea verde, care au fost fierte separat şi se mai fierb împreună încă 10 min. Se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :