FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 940
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Andive gratinate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Andive gratinate

 Q:   Intreaba despre Andive gratinate       
Andive gratinateIngrediente:

Andive 1 kg, ulei 10, făină 75 g, lapte 200 ml, smântână 250 g, ouă 3 buc, piper, sare.

Mod de preparare:

Andivele se curăţă, se crestează în patru şi se pun îa brezat în 50 g unt. Restul de 50 g unt se înfierbîntă, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte şi se fierbe câteva minute. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se adaugă smântână, gălbenuşurile, sarea, piperul şl jumătate din cantitatea de caşcaval şi se amestecă. La sfârşit se încorporează albuşurile bătute spumă. Se aşează andivele brezate într-un vas de cuptor uns cu unt, se toarnă peste ele sosul, iar pe deasupra se presară restul de caşcaval şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.


Tag-uri: legume, andive, ulei, faina, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 30 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :