FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 235
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de vara

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   zahar   supa   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci cu carne de vaca - de vara

 Q:   Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de vara       
Ghiveci cu carne de vaca - de vara Ingreriente:

Carne de vacă 700 g, ulei 200 g, ceapă 200 g, bulion de tomate 100 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, ardei graşi 200 g. varză dulce 300 g, dovlecei 300 g, bame proaspete 200 g, fasole verde 300 g, mazăre verde proaspătă 400 g, roşii 1 kg, vinete 600 g.
vimbru 1 fir, usturoi 30 g, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie bucăţi şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. În uleiul rămas de la prăjit se căleşte ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adaugă bucăţile de carne şi se fierbe 2 ore. Morcovii, ţelina, cartofii, ardeii graşi, vinetele, varza albă şi dovleceii se taie cuburi, bamele se curăţă, fasolea verde se curăţă de aţe şi se rupe în bucăţi iar mazărea se curăţă. Se pun toate legumele într-o cratiţă, se adaugă cimbru, sare, usturoi tocat şi roşiile tăiate în două. Se pun deasupra bucăţile de carne, se toarnă peste ele sosul în care a fiert carnea şi restul de ulei şi se dă vasul la cuptor timp de 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ghiveci, carne de vaca, legume, bame



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 July '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :