FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 289
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de iarna

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ghiveci cu carne de vaca - de iarna

 Q:   Intreaba despre Ghiveci cu carne de vaca - de iarna       
Ghiveci cu carne de vaca - de iarna Ingreriente:

Carne de vacă 700 g, ulei 175 g, ceapă 200 g, morcovi 300 g, ţelină 200 g, cartofi 500 g, varză dulce 300 g, fasole verde (conservă) 500 g, mazăre verde (conservă) 500 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 100 g, usturoi 30 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea de vacă se taie bucăţi şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte ceapa tocată mărunt, se stinge cu bulion subţiat cu apă, se adau­gă carnea şi se fierbe 2 ore. Morcovii, ţelina, cartofii şi varza dulce se taie cuburi, se pun într-o cratiţă cu puţină apă şi ulei si se dă tava la cuptor timp de 20 min. Se adaugă bucăţile de carne, mazărea verde, fasolea verde, mujdeiul de usturoi ames­tecat cu bulion de tomate si apă. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă verdeaţa tocată şi se dă vasul din nou la cuptor pentru încă 30 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: ghiveci, carne de vaca, legume, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :