FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,131
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de porc la tava cu untura

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de porc la tava cu untura

 Q:   Intreaba despre Friptura de porc la tava cu untura       
Friptura de porc la tava cu unturaIngrediente

1 kg carne de porc, 1 lingura de untura, 1 morcov, 1 ceapa, cateva boabe de piper, 1/2 capatana de usturoi, sare.

Mod de preparare

Carnea macra, din pulpa sau spate, se sareaza putin si se pune la fript intr-o tava cu untura si putina apa in cuptorul bine incins. Cand carnea s-a rumenit se intoarce, apoi se adauga morcovul, ceapa taiata subtire, usturoi si boabe de piper.

Intre timp se intoarce friptura, iar daca scade sucul de carne, se adauga din cand in cand cate putina apa, stropindu-se friptura cu acest suc (jiu) din tava.

Friptura este gata cand s-a rumenit pe ambele parti; daca totusi se considera ca nu este suficient de moale, se acopera cu un capac sau cu o hartie alba unsa ca sa nu se arda, iar daca sosul (sucul) este scazut se mai adauga apa si se continua frigerea pana ce friptura se fragezeste complet.

Cand este gata se scoate, iar sosul impreuna cu legumele se strecoara prin sita pasandu-se.

Friptura se taie in felii in momentul servirii, altfel se usuca. Se serveste cu diferite garnituri ca: piure de cartofi, spanac, fasole, cartofi prajiti, varza calita, soteuri de legume etc.


Tag-uri: friptura, porc, tava



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :