Statistics:
Visits: 1,070 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de pasare la tava
Q: | Intreaba despre Friptura de pasare la tava |
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, ulei 50 g, maghiran 1/2 fir, usturoi 15 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă pasărea, se parleşte, se spală, se şterge cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se unge cu ulei şi se aşează într-o tavă. Usturoiul se taie feliuţe şi se pune alături de pasăre. Se dă tava la cuptor la un foc potrivit. Din când în când se sitropeşte pasărea cu sosul tomat în tavă. După ce s-a fript, se taie în porţii şi se serveşte cu garnitură de legume şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1 kg, ulei 50 g, maghiran 1/2 fir, usturoi 15 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă pasărea, se parleşte, se spală, se şterge cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se unge cu ulei şi se aşează într-o tavă. Usturoiul se taie feliuţe şi se pune alături de pasăre. Se dă tava la cuptor la un foc potrivit. Din când în când se sitropeşte pasărea cu sosul tomat în tavă. După ce s-a fript, se taie în porţii şi se serveşte cu garnitură de legume şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :