Statistics:
Visits: 901 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de pasare
Q: | Intreaba despre Friptura de pasare |
Păsările (fie găină, curcan, pui, raţă sau gască) au aceeaşi metodă de frigere.
După ce a fost curăţată şi spălată, pasărea se sărează in interior, se unge pe deasupra şi se pune la fript in untură.
Se adaugă puţină apă, cateva felii de ceapă şi morcov, boabe de piper şi caţiva căţei de usturoi tăiaţi in două.
Se frige in cuptorul bine incins, iar dacă pasărea s-a rumenit dar este incă tare, se inveleşte intr-o hartie unsă, se mai adaugă apă in tavă şi se continuă frigerea pană se frăgezeşte bine.
Păsările tinere se rumenesc intr-un cuptor bine incins in 20—30 min, iar cele bătrane, aşa cum s-a arătat inainte, trebuie invelite in hartie şi se continuă frigerea pană se inmoaie carnea.
Cand friptura este gata, se scoate, se stinge cu puţină apă, zarzavatul rămas in tavă se mai lasă puţin să fiarbă, iar sosul impreună cu zarzavatul se strecoară şi se serveşte cu friptura, impreună cu diverse garnituri şi salate.
După ce a fost curăţată şi spălată, pasărea se sărează in interior, se unge pe deasupra şi se pune la fript in untură.
Se adaugă puţină apă, cateva felii de ceapă şi morcov, boabe de piper şi caţiva căţei de usturoi tăiaţi in două.
Se frige in cuptorul bine incins, iar dacă pasărea s-a rumenit dar este incă tare, se inveleşte intr-o hartie unsă, se mai adaugă apă in tavă şi se continuă frigerea pană se frăgezeşte bine.
Păsările tinere se rumenesc intr-un cuptor bine incins in 20—30 min, iar cele bătrane, aşa cum s-a arătat inainte, trebuie invelite in hartie şi se continuă frigerea pană se inmoaie carnea.
Cand friptura este gata, se scoate, se stinge cu puţină apă, zarzavatul rămas in tavă se mai lasă puţin să fiarbă, iar sosul impreună cu zarzavatul se strecoară şi se serveşte cu friptura, impreună cu diverse garnituri şi salate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :