FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 982
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de caprioara

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de caprioara

 Q:   Intreaba despre Friptura de caprioara       
Friptura de caprioaraIngrediente:

Carne de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 20 g, unt 50 g, sare.

Mod de preparare:

După ce a fost marinată, carnea de căprioară se şterge cu un ştergar, se împănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se unge cu unt şi se aşează într-o tavă cu restul de unt, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din cand în cand cu sosul format în tavă. Cand este gata, se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnituri de legume şi sos.


Tag-uri: vanat, slanina, usturoi, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :