Statistics:
Visits: 1,201 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de berbec
Q: | Intreaba despre Friptura de berbec |
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, usturoi 25 g, ulei 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe şi grăsime, se spală, se ampănează cu usturoi, se freacă cu sare şi piper şi se lasă să stea două ore. Se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi restul de ulei, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din când în când cu sosul format. După ce s-a fript pe jumătate, se adaugă vinul la sos. Când carnea este gata, se taie felii şi se serveşte cu garnituri de legume (piure de cartofi, cartofi natur sau varză călită) şi salate. Sosul se strecoară, se adaugă puţină apă, se fierbe puţin şi se pune în sosieră şi se serveşte la friptură.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 750 g, usturoi 25 g, ulei 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe şi grăsime, se spală, se ampănează cu usturoi, se freacă cu sare şi piper şi se lasă să stea două ore. Se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi restul de ulei, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din când în când cu sosul format. După ce s-a fript pe jumătate, se adaugă vinul la sos. Când carnea este gata, se taie felii şi se serveşte cu garnituri de legume (piure de cartofi, cartofi natur sau varză călită) şi salate. Sosul se strecoară, se adaugă puţină apă, se fierbe puţin şi se pune în sosieră şi se serveşte la friptură.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :