FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,201
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de berbec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de berbec

 Q:   Intreaba despre Friptura de berbec       
Friptura de berbecIngrediente :

Carne de berbec 750 g, usturoi 25 g, ulei 50 g, vin 100 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe şi grăsime, se spală, se ampănează cu usturoi, se freacă cu sare şi piper şi se lasă să stea două ore. Se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi restul de ulei, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din când în când cu sosul format. După ce s-a fript pe jumătate, se adaugă vinul la sos. Când carnea este gata, se taie felii şi se serveşte cu garnituri de legume (piure de cartofi, cartofi natur sau varză călită) şi salate. Sosul se strecoară, se adaugă puţină apă, se fierbe puţin şi se pune în sosieră şi se serveşte la friptură.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, ulei, piper, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :