FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,228
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cartabos cu orez sau crupe de mei

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cartabos cu orez sau crupe de mei

 Q:   Intreaba despre Cartabos cu orez sau crupe de mei       
Cartabos cu orez sau crupe de meiIngrediente:

Ficat de porc 1 kg, cap de porc sau guşă 1,5 kg, şorici 500 g, splină 2 kg, orez sau crupe de mei 500 g, ceapă 500 g, untură 150 g, supă de oase 1,5 l, piper 5 g, ienibahar 2 g, sare, maţe de vită subţiri.

Mod de preparare:

Capul de porc se fierbe împreună cu şoriciul şi splina. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în untură. Orezul (sau crupele de mei) se fierbe în supă de oase. După ce capul de porc a fiert, se dezosează şi se trece carnea prin maşina de tocat împreună cu şoriciul, splina şi ficatul. Se amestecă cu orezul (sau crupele de mei), ceapa prăjită, sarea şi condimentele măcinate. Se umplu maţele, iar cartaboşii rezultaţi se opăresc timp de 30 min. în apă fierbinte cu temperatura de 94-95°C.


Tag-uri: cartabos, pulpa, crupe, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :