FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,365
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez

 Q:   Intreaba despre Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez       
Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orezIngrediente:

Cap de porc cu guşă 2 kg, şorici 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau orez 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, sange crud 1,5 kg, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.

Mod de preparare:

Capul de porc, şoriciul şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi crupele de hrişcă (sau orez) fierte în supa în care a fiert carnea, iar la sfarşit se adaugă sângele, piperul şi sarea şi se amestecă bine totul. Se umplu maţele iar chiştele rezultate se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte, cu temperatura de 94- 95°C.


Tag-uri: splina, gusa, sange, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :