Statistics:
Visits: 1,373 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez
Q: | Intreaba despre Chisca cu sange si crupe de hrisca sau orez |
Ingrediente:
Cap de porc cu guşă 2 kg, şorici 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau orez 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, sange crud 1,5 kg, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Capul de porc, şoriciul şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi crupele de hrişcă (sau orez) fierte în supa în care a fiert carnea, iar la sfarşit se adaugă sângele, piperul şi sarea şi se amestecă bine totul. Se umplu maţele iar chiştele rezultate se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte, cu temperatura de 94- 95°C.
Cap de porc cu guşă 2 kg, şorici 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau orez 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, sange crud 1,5 kg, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Capul de porc, şoriciul şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi crupele de hrişcă (sau orez) fierte în supa în care a fiert carnea, iar la sfarşit se adaugă sângele, piperul şi sarea şi se amestecă bine totul. Se umplu maţele iar chiştele rezultate se opăresc timp de 40 min. în apă fierbinte, cu temperatura de 94- 95°C.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :