FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 925
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei umpluti cu orez si ceapa

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei umpluti cu orez si ceapa

 Q:   Intreaba despre Dovlecei umpluti cu orez si ceapa       
Dovlecei umpluti cu orez si ceapa Ingrediente

6 dovlecei, 100 g orez, 100 g ceapă, 30 g bulion de roşii, 100 ml ulei, sare, piper, 1 legătură de mărar.

Mod de prepapare

După ce se rad de coajă, dovleceii se taie cate puţin la amandouă capetele, sau dacă sunt lungi se taie în două transversal şi se scobesc cu grijă de miez să nu se strice pereţii. Se umplu apoi cu următoarea compoziţie: ceapa tăiată mărunt se căleşte cu o parte din ulei, se adaugă orezul spălat şi curăţat, miezul de la dovlecei (dacă nu are seminţe mari), călindu-se împreună 10-20 min. In tot timpul călini se amestecă cu o lingură de lemn. Se stinge cu 3 părţi de apă clocotită, la o parte de orez. Se adaugă măr ar, sare, piper, se amestecă, se introduce în cuptor la foc mic şi se ţine 20-25 min, pană se umflă bine orezul, apoi se răstoarnă pe o tavă ca să se răcească. Cu compoziţia respectivă se umplu dovleceii, care se aşază într-o tavă unsă bine cu ulei şi se introduc în cuptor unde se ţin pană încep să se rumenească. Intre timp, se întorc ca să se rumenească pe toate părţile şi la nevoie se mai adaugă puţin ulei. După ce dovleceii s-au rumenit, se toarnă peste ei sos de roşii sau sos alb şi se mai fierb împreună cu sosul 20-30 min.


Tag-uri: dovlecei, orez, ceapa, bulion de rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :