FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 821
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei cu orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei cu orez

 Q:   Intreaba despre Dovlecei cu orez       
Dovlecei cu orezIngrediente

6 dovlecei, 300 g orez, 150 g ceapa, 200 ml ulei, 112 kg roÅŸii, 30 g bulion de roÅŸii, sare, piper, 100 g unt.

Mod de prepapare

Dovleceii se rad de coajă, se taie felii in lung, se sărează, se lasă 20-30 min, după care se şterg cu un şervet, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei bine încălzit pană se rumenesc puţin. Separat se prepară orezul astfel: ceapa tăiată mărunt se pune la călit într-o cratiţă cu unt încălzit (sau cu ulei), se adaugă orezul bine spălat şi scurs de apă, călindu-se împreună 5-10 min şi în tot acest timp amestecandu-se cu o lingură de lemn. Apoi se stinge cu apă fiartă şi cu 30 g bulion de roşii, apa pentru stins socotindu-se 3 părţi la o parte orez. Se adaugă puţină sare, piper, se amestecă şi se introduce în cuptor la foc mic. Cand este gata se aşază alternativ, într-o tavă unsă, un strat de orez apoi un strat de dovlecei, ultimul strat trebuind să fie de dovlecei şi deasupra se pun roşiile curăţate de pieliţe. Se stropesc roşiile cu unt sau cu ulei şi se introduce totul la cuptor pană se rumenesc puţin roşiile.


Tag-uri: dovlecei, orez, ulei, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :