Statistics:
Visits: 928 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Dovlecei umpluti cu orez
Q: | Intreaba despre Dovlecei umpluti cu orez |
ingrediente:
Dovlecei 1,5 kg, orez 150 g, ceapă 100 g, lapte 500 ml. unt 125 g, supă de oase 250 ml. smantană 300 g, ouă 2 buc, sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăţă, se taie în două (în laf) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se trag împreună, stingandu-se din cand în cand cu lapte. După circa 10 min. se toarnă restul de lapte şi puţină sare şi se fierbe încă 20 min. la cuptor Se lasă să se răcească puţin, se adaugă ouăle, 50 g unt şi sarea şi se amestecă bine. Se umplu dovleceii, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt. Miezurile dovleceilor şi orezul rămas se pun intre dovlecei. Se toarnă pe deasupra supa de oase şi 100 ml smantană şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
Dovlecei 1,5 kg, orez 150 g, ceapă 100 g, lapte 500 ml. unt 125 g, supă de oase 250 ml. smantană 300 g, ouă 2 buc, sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăţă, se taie în două (în laf) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se trag împreună, stingandu-se din cand în cand cu lapte. După circa 10 min. se toarnă restul de lapte şi puţină sare şi se fierbe încă 20 min. la cuptor Se lasă să se răcească puţin, se adaugă ouăle, 50 g unt şi sarea şi se amestecă bine. Se umplu dovleceii, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt. Miezurile dovleceilor şi orezul rămas se pun intre dovlecei. Se toarnă pe deasupra supa de oase şi 100 ml smantană şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :