FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 934
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Dovlecei umpluti cu orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Dovlecei umpluti cu orez

 Q:   Intreaba despre Dovlecei umpluti cu orez       
Dovlecei umpluti cu orezingrediente:

Dovlecei 1,5 kg, orez 150 g, ceapă 100 g, lapte 500 ml. unt 125 g, supă de oase 250 ml. smantană 300 g, ouă 2 buc, sare.

Mod de preparare:

Dovleceii se curăţă, se taie în două (în laf) şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se trag împreună, stingandu-se din cand în cand cu lapte. După circa 10 min. se toarnă restul de lapte şi puţină sare şi se fierbe încă 20 min. la cuptor Se lasă să se răcească puţin, se adaugă ouăle, 50 g unt şi sarea şi se amestecă bine. Se umplu dovleceii, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt. Miezurile dovleceilor şi orezul rămas se pun intre dovlecei. Se toarnă pe deasupra supa de oase şi 100 ml smantană şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.


Tag-uri: dovlecei, smantana, unt, orez, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :