Statistics:
Visits: 942 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Budinca de taitei cu sunca
Q: | Intreaba despre Budinca de taitei cu sunca |
Ingrediente:
Tăiţei din ou 450 g, ouă 3 buc, şuncă 200 g, caşcaval 200 g, unt 100 g, smântână 250 g, pesmet alb 25 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare si se trec printr-un jet de apă rece şi se scurg bine. Untul se freacă spumă, se adaugă ouăle, 100 g caşcaval ras, smântâna, şunca dată prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Această compoziţie se amestecă cu tăiţeii şi se toarnă într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se presară restul de caşcaval ras şi se pun bucăţi de unt. Se gratinează la cuptor timp de 35-40 min. Se mănâncă în stare caldă.
Tăiţei din ou 450 g, ouă 3 buc, şuncă 200 g, caşcaval 200 g, unt 100 g, smântână 250 g, pesmet alb 25 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare si se trec printr-un jet de apă rece şi se scurg bine. Untul se freacă spumă, se adaugă ouăle, 100 g caşcaval ras, smântâna, şunca dată prin maşina de tocat şi se potriveşte gustul cu sare şi piper. Această compoziţie se amestecă cu tăiţeii şi se toarnă într-un vas de cuptor uns cu unt şi presărat cu pesmet. Pe deasupra se presară restul de caşcaval ras şi se pun bucăţi de unt. Se gratinează la cuptor timp de 35-40 min. Se mănâncă în stare caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :