Statistics:
Visits: 994 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba cu pastai tinere de fasole grasa
Q: | Intreaba despre Ciorba cu pastai tinere de fasole grasa |
Ingrediente
800 g fasole verde sau păstăi tinere de fasole grasă, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 200 g roşii, 30 g bulion, 30 g făină, mărar şi pătrunjel verde, oţet, sare
Mod de prepapare
Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la fiert cu 3 l de apă. După ce a fiert 30 min, se adaugă fasolea curăţată de aţe, spălată şi tăiată în bucăţele. Se continuă fierberea pană ce fasolea este gata, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţi, făina călită în ulei, stinsă cu bulion de roşii şi subţiată cu zeama de la ciorbă, lăsandu-se să mai fiarbă 5-6 min. Se potriveşte apoi de sare şi se acreşte cu oţet, după gust.
La servire se adaugă mărar şi pătrunjei verde tăiat mărunt.
800 g fasole verde sau păstăi tinere de fasole grasă, 200 g ceapă, 100 ml ulei, 200 g roşii, 30 g bulion, 30 g făină, mărar şi pătrunjel verde, oţet, sare
Mod de prepapare
Ceapa curăţată, spălată şi tăiată mărunt se pune la fiert cu 3 l de apă. După ce a fiert 30 min, se adaugă fasolea curăţată de aţe, spălată şi tăiată în bucăţele. Se continuă fierberea pană ce fasolea este gata, se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în bucăţi, făina călită în ulei, stinsă cu bulion de roşii şi subţiată cu zeama de la ciorbă, lăsandu-se să mai fiarbă 5-6 min. Se potriveşte apoi de sare şi se acreşte cu oţet, după gust.
La servire se adaugă mărar şi pătrunjei verde tăiat mărunt.
Tag-uri: ciorba, fasole verde, ceapa, ulei |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :