Statistics:
Visits: 808 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iahnie de fasole alba
Q: | Intreaba despre Iahnie de fasole alba |
Ingrediente:
Fasole albă 500 g, ceafă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare:
Fasolea albă se alege, se spală şi se lasă peste noapte în apa ca să se înmoaie. A doua zi se pune la fiert, schimbandu-se în timpul fierberii 3-4 ape. In ultima apa se pune sare. Cand fasolea este fiartă, se scurge apa. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă puţin şi se toarnă peste fasole. Se adaugă foile de dafin şi cimbrul şi se mai fierbe circa 10 min. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
Fasole albă 500 g, ceafă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 100 g, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, sare.
Mod de preparare:
Fasolea albă se alege, se spală şi se lasă peste noapte în apa ca să se înmoaie. A doua zi se pune la fiert, schimbandu-se în timpul fierberii 3-4 ape. In ultima apa se pune sare. Cand fasolea este fiartă, se scurge apa. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă puţin şi se toarnă peste fasole. Se adaugă foile de dafin şi cimbrul şi se mai fierbe circa 10 min. La sfarşit se mai potriveşte o dată gustul de sare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :