Statistics:
Visits: 1,268 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de fasole verde
Q: | Intreaba despre Ciorba de fasole verde |
Ingrediente :
Fasole verde 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 100 g, roşii 250 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se taie julien sau rondele şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la zarzavat. Ardeii graşii se taie cubuleţe, fasolea verde se taie bucăţi, roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun la ciorbă. Când legumele sunt fierte, se potriveşte gustul cu sare şi oţet sau zeamă de lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Fasole verde 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 100 g, roşii 250 g, pătrunjel verde 1 leg, leuştean verde 1 leg, oţet 9° 40 ml sau lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Morcovii, pătrunjelul şi ţelina se taie julien sau rondele şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la zarzavat. Ardeii graşii se taie cubuleţe, fasolea verde se taie bucăţi, roşiile se curăţă de coajă şi seminţe, se taie cuburi şi se pun la ciorbă. Când legumele sunt fierte, se potriveşte gustul cu sare şi oţet sau zeamă de lămâie şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :