Statistics:
Visits: 731 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de fasole alba III
Q: | Intreaba despre Salata de fasole alba III |
Ingrediente:
250 g fasole albă, 15 g ceapă, 100 ml ulei, 50 ml oţet, piper, sare, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea boabe (de preferinţă cu bobul mare); după primul clocot se ia vasul de pe foc, se scurge apa şi se umple cu altă apă caldă. Se fierbe fasolea pană se înmoaie bobul, apoi se lasă să se răcească. Intre timp, se curăţă ceapa, se taie foarte subţire şi se pune peste fasole. Se adaugă uleiul, verdeaţa tăiată mărunt, oţetul, piperul şi sarea după gust. Se amestecă şi se pune pe platou sau în salatieră, iar deasupra se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.
250 g fasole albă, 15 g ceapă, 100 ml ulei, 50 ml oţet, piper, sare, pătrunjel verde.
Mod de preparare:
Se fierbe fasolea boabe (de preferinţă cu bobul mare); după primul clocot se ia vasul de pe foc, se scurge apa şi se umple cu altă apă caldă. Se fierbe fasolea pană se înmoaie bobul, apoi se lasă să se răcească. Intre timp, se curăţă ceapa, se taie foarte subţire şi se pune peste fasole. Se adaugă uleiul, verdeaţa tăiată mărunt, oţetul, piperul şi sarea după gust. Se amestecă şi se pune pe platou sau în salatieră, iar deasupra se presară cu verdeaţă tăiată mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :