Statistics:
Visits: 1,071 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tartine cu pasta de fasole
Q: | Intreaba despre Tartine cu pasta de fasole |
Ingrediente:
Fasole alba, ceapa, radacina de patrunjel, foi de dafin, usturoi, castraveciori murati.
Mod de preparare:
Se pun la fiert 150 g fasole albă şi după ce a dat in clocot se schimbă apa şi se lasă să fiarbă încet pană ce bobul devine moale, se adaugă o ceapă, o rădăcină de pătrunjel şi 1/2 foaie de dafin şi se lasă să mai fiarbă pană ce şi legumele adăugate sunt gata. Fasolea fiartă, chiar fierbinte, se trece prin sită, apoi se bate bine, adăugandu-se ulei, usturoi pisat şi sare după gust. Cu această pastă se încarcă feliile de paine şi se netezesc, iar de jur-împrejur se garnisesc cu felioare foarte mici şi subţiri de castraveciori. La mijloc se presară ceapă călită în ulei.
Aceste tartine trebuie servite imediat sau la 1- 2 ore de la preparare.
Fasole alba, ceapa, radacina de patrunjel, foi de dafin, usturoi, castraveciori murati.
Mod de preparare:
Se pun la fiert 150 g fasole albă şi după ce a dat in clocot se schimbă apa şi se lasă să fiarbă încet pană ce bobul devine moale, se adaugă o ceapă, o rădăcină de pătrunjel şi 1/2 foaie de dafin şi se lasă să mai fiarbă pană ce şi legumele adăugate sunt gata. Fasolea fiartă, chiar fierbinte, se trece prin sită, apoi se bate bine, adăugandu-se ulei, usturoi pisat şi sare după gust. Cu această pastă se încarcă feliile de paine şi se netezesc, iar de jur-împrejur se garnisesc cu felioare foarte mici şi subţiri de castraveciori. La mijloc se presară ceapă călită în ulei.
Aceste tartine trebuie servite imediat sau la 1- 2 ore de la preparare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 28 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :