Statistics:
Visits: 891 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Berbec cu fasole alba
Q: | Intreaba despre Berbec cu fasole alba |
Ingrediente :
Carne de berbec 750 g, slănină 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g, fasole albă 500 g, bulion de tomate 50 g, cimbru 1 fir, ceapă 250 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi puţin ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Fasolea se fierbe, schimbându-se în timpul fierberii 3-4 ape. În ultima apă se pune sare. Când fasolea este gata, se scurge. Ceapa se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se condimentează cu cimbru şi se fierbe cateva minute. Se toarnă sosul peste fasole, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai fierbe 10 min. Carnea de berbec se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnitură de fasole albă, iar pe deasupra se toarnă 1-2 linguri de jiu, în care s-a fript carnea.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de berbec 750 g, slănină 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g, fasole albă 500 g, bulion de tomate 50 g, cimbru 1 fir, ceapă 250 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi puţin ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Fasolea se fierbe, schimbându-se în timpul fierberii 3-4 ape. În ultima apă se pune sare. Când fasolea este gata, se scurge. Ceapa se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se condimentează cu cimbru şi se fierbe cateva minute. Se toarnă sosul peste fasole, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai fierbe 10 min. Carnea de berbec se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnitură de fasole albă, iar pe deasupra se toarnă 1-2 linguri de jiu, în care s-a fript carnea.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :