FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 891
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Berbec cu fasole alba

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Berbec cu fasole alba

 Q:   Intreaba despre Berbec cu fasole alba       
Berbec cu fasole albaIngrediente :

Carne de berbec 750 g, slănină 50 g, usturoi 20 g, ulei 100 g, fasole albă 500 g, bulion de tomate 50 g, cimbru 1 fir, ceapă 250 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu slănină şi usturoi, se freacă cu sare, se lasă să stea două ore, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi puţin ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Fasolea se fierbe, schimbându-se în timpul fierberii 3-4 ape. În ultima apă se pune sare. Când fasolea este gata, se scurge. Ceapa se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se condimentează cu cimbru şi se fierbe cateva minute. Se toarnă sosul peste fasole, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se mai fierbe 10 min. Carnea de berbec se taie felii subţiri şi se serveşte cu garnitură de fasole albă, iar pe deasupra se toarnă 1-2 linguri de jiu, în care s-a fript carnea.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, fasole, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :