Statistics:
Visits: 870 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Lapte de pasare
Q: | Intreaba despre Lapte de pasare |
Ingrediente
6 oua, 1 L de lapte, 200 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat.
Mod de preparare
Intr-o cratita mai larga se pune la fiert laptele cu putin zahar si cu zaharul vanilat. Se bat albusurile spuma, se se adauga jumatate din zahar si se bat in continuare pana ce spuma s-a intarit bine.
Se ia din spuma cu o lingura cate un bulgaras si se pune la fiert in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba cateva secunde pe o parte si pe cealalta, dupa care se scot cu spumiera pe platou.
Dupa ce bulgarii de albus au fiert, se toarna laptele peste galbenusurile frecate cu restul de zahar si se tine pe foc moale, amestecand pana incepe sa se ingroase putin, dupa care se toarna peste bulgarii de albus. Se serveste rece.
6 oua, 1 L de lapte, 200 g zahar tos, 2 plicuri zahar vanilat.
Mod de preparare
Intr-o cratita mai larga se pune la fiert laptele cu putin zahar si cu zaharul vanilat. Se bat albusurile spuma, se se adauga jumatate din zahar si se bat in continuare pana ce spuma s-a intarit bine.
Se ia din spuma cu o lingura cate un bulgaras si se pune la fiert in laptele clocotit. Se lasa sa fiarba cateva secunde pe o parte si pe cealalta, dupa care se scot cu spumiera pe platou.
Dupa ce bulgarii de albus au fiert, se toarna laptele peste galbenusurile frecate cu restul de zahar si se tine pe foc moale, amestecand pana incepe sa se ingroase putin, dupa care se toarna peste bulgarii de albus. Se serveste rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :