Statistics:
Visits: 939 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cartofi umpluti cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Cartofi umpluti cu carne de pasare |
Ingrediente :
Cartofi 2 kg, carne de pasăre 600 g, slănină afumată 50 g, ceapă 100 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, orez 100 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, cimbru 1 fir, smântână 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime, se curăţă şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se trag impreună, stingându-se de mai multe ori cu supa preparată din oasele rezultate de la dezosarea cărnii de pasăre. Carnea după dezosare se dă prin maşina de tocat impreună cu slănina afumată, se amestecă cu ceapa tocată, orezul, verdeaţa tocată, cimbrul, piperul, sarea şi ouăle. Cu această compoziţie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părţile şi se aşează într-un vas de cuptor. Din uleiul rămas, făina, bulionul şi restul de supă se prepară un sos, care se toarnă peste cartofi, se dă vasul la cuptor şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Când cartofii sunt gata, se servesc cu sos şi smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 2 kg, carne de pasăre 600 g, slănină afumată 50 g, ceapă 100 g, ulei 125 g, ouă 2 buc, orez 100 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, făină 50 g, cimbru 1 fir, smântână 300 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se aleg cartofi de aceeaşi mărime, se curăţă şi se scobesc cu o linguriţă de scobit. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se trag impreună, stingându-se de mai multe ori cu supa preparată din oasele rezultate de la dezosarea cărnii de pasăre. Carnea după dezosare se dă prin maşina de tocat impreună cu slănina afumată, se amestecă cu ceapa tocată, orezul, verdeaţa tocată, cimbrul, piperul, sarea şi ouăle. Cu această compoziţie se umplu cartofii, se prăjesc pe toate părţile şi se aşează într-un vas de cuptor. Din uleiul rămas, făina, bulionul şi restul de supă se prepară un sos, care se toarnă peste cartofi, se dă vasul la cuptor şi se lasă să fiarbă înăbuşit. Când cartofii sunt gata, se servesc cu sos şi smântână.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :