FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 421
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Calcan rasol

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Calcan rasol

 Q:   Intreaba despre Calcan rasol       
Calcan rasol Mod de preparare:

Se taie capul calcanului, care nu se foloseşte, iar corpul se spintecă, se scot intestinele după care se spală bine cu foarte multă apă rece la robinet. Corpul calcanului se taie în felii fără să se cureţe de solzi şi de piele, ca să nu se făramiţeze la fiert, se spală din nou cu multă apă rece ca să iasă mirosul de mâl; se usucă tamponând cu un prosop curat, apoi se sărează şi se lasă 10-20 min, după care bucăţile se pun la fiert. După ce calcanul a fiert, se poate curăţa de solzi şi de piele. Calcanul curăţat de piele rămane alb. Se serveşte cu sos vinegretă, remulad sau cald cu unt topit, felii de lămaie şi cartofi natur presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: calcan



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :